Föreningen

Bostadsrättsföreningen Solgården ligger mycket vackert på en sluttning i Björndalen i Trollhättan. Husen byggdes år 1992-1993 på Gryningsvägen.
Här bor du granne med naturen, men ändå är det bara 2,5 km till centrum i Trollhättan och lika nära till Överby köpcentrum.

Lägenheterna

I bostadsrättsföreningen Solgården finns lägenheter om två-, tre-, fyra-, och fem rum och kök. Tvåorna är 74,5 kvm, treorna är 81,5 – 99,0 kvm och fyrornas yta är 113,0 kvm. De största lägenheterna med 5 rum ligger i parhus och är 146,5 kvm. Lägenheterna är fördelade på 23 friliggande hus (3st parhus och 20st fyrfamiljshus).

Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Några har bådadera. Rejäla klädkammare. Förråd finns i anslutning till garageplats eller i lägenheten. Vardagsrum och allrum har ekparkett på golven. Linoleummattor i hall och övriga rum. I våtutrymmen är det plastmattor och kakel på väggarna vid tvättställ, badkar, duschplats och tvättbänk. Tvättbara tapeter och spisfläkt i köket. Kakel över arbetsbänkar, spis och diskbänk.

Se planlösningarna

Parkering och utemiljö

Garage ligger i anslutning till bostaden och samtliga lägenheter har antingen varm- eller kallgarage. Solgården gränsar till villa- och radhusbebyggelse med närhet till natur och motionsspår. I området finns lek- och grillplats.

Närområde

Bussförbindelserna är täta och du går ner till hållplatsen på någon minut. 2 skolor, Björndalsskolan (åk F-3) och Paradisskolan (åk F-9), ligger inom 5-10 min gångväg från Solgården. Flera förskolor finns också i närområdet.

 


Visa större karta